Dr Pataky Csaba és Dr Pataky Tibor ügyvédek honlapja


A tartalomhoz


Iroda

Ügyvédi irodánk 1970-ben épült az akkori jogszabályok szerint ügyvédi munkaközösség irodaépületének. Az 1970-es években 8 ügyvéd tevékenykedett ezen irodában. 1975-től az ügyvédi munkaközösségek megszűnéséig, 1991-ig Dr. Pataky Csaba vezetője volt a Törökszentmiklósi Ügyvédi Munkaközösségnek.

1991-ben privatizálásra került az ügyvédi vagyon, és ekkor Dr. Pataky Csaba megvásárolta ezen ingatlanból az Ügyvédi Kamarát illető részarányt, így most már az iroda tulajdonunkat képezi.

2002-ben teljesen felújítottuk az épületet, és nívós irodabútorokkal, garnitúrákkal és festőművészek festményeivel kompletten és igényesen rendeztük be. Ezen színvonalas körülmények között szeretettel állunk bel- és külföldi ügyfeleink rendelkezésére.

Irodánk Törökszentmiklós frekventált, csendes helyén található közel a főútvonalakhoz, a vasútállomáshoz és a buszállomáshoz. A hely alkalmas elmélyült és nyugodt munka, valamint tudományos tevékenység végzésére.

Ügyfeleink is kellemesen érzik magukat irodánkban, ahol az ügyfeleink részére a legfontosabbat, a nyugodt tárgyalás légkörét biztosítjuk.

Mindketten TAKARNET hozzáféréssel rendelkezünk, ami alapján az Internetről ingatlanok tulajdoni lapját és térképmásolatát tudjuk letölteni. Ezen túlmenően mindketten elektronikus aláírással is bírunk, mely többek között a cégeljáráshoz és a fizetési meghagyásos eljáráshoz elengedhetetlen.

Iroda | Tevékenységi körök | Ügyvédek | Publikációs jegyzék | Kapcsolat | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe